Skip to main content
Velafbalanceret immunsystem

Oplæg omkring et
velafbalanceret immunsystem

Kontakt mig

Langtidsfrisk – hvordan kan det gøres?

Hvilken forebyggelsesstrategi anvender du?
Kontakt mig gerne, og få tilsendt en video som fortæller dig om, hvordan du får et velafbalanceret immunsystem. Jeg kommer også gerne ud til dig og dit netværk, og holder et oplæg omkring dette emne.

Jeg vil gerne fortælle om sundhed, og hvad man selv kan gøre.
Give dig og jer viden, og understøtte hvordan sundhed og valg kan kvalificeres i din og jeres hverdag. Mange fare vild i sundheds trent og oplever dette som en jungle, hvilket er fuld forståeligt.

Dette vil jeg gerne hjælpe dig og jer med, at klæde dig jer på, både som privat person og som firmaløsning, hvor medarbejderne kan være langtidsfriske.

Hvad hjælper jeg med?

Fedtsyrer er ikke bare fedtsyrer. Jeg vil gerne klæde dig på med viden om, hvorfor de er vigtige, og hvilken effekt de kan have på din sundhed. Derudover får du indsigt i, hvad du skal være opmærksom på, når du handler ind, og hvordan det handler om sundhed på celleplan.

Jeg vil også fortælle dig, at du kan få lavet en test, der måler din fedtsyrebalance og dermed giver et evidensbaseret billede af effekten af det, du køber og indtager. Med den rette viden kan du med små indsatser og bevidste valg i hverdagen udvikle en forebyggelsesstrategi for bedre sundhed. Hvilken forebyggelsesstrategi passer bedst til dig?

Kontakt mig
“Tidligt under Covid-19 pandemien stod det klart, at det sjældent var selv virussen, der slog de syge ihjel, men derimod deres immunforsvar. Og. Er dit immunsystem svagt, kan du dø af en infektion, men reagerer dit immunsystem for stærkt, kan det skade dig mere end en infektion. Dit immunsystem kan dræbe dig på bare 15 minutter.
Derfor skal dit immunforsvar ikke boostes, men vigtigst at du har et velafbalanceret immunforsvar der reagere hensigtsmæssigt.”

Citat fra Bente Klarlund 2022

Når jeg møder dig, så vil jeg høre om, det er noget du har gået og tænkt over, og hvad tanker du gør dig i forhold til hvad man selv kan gøre?

Jeg spørger dig om:
  • Hvor meget værd er det for dig, at bevare at være langtidsfrisk?
  • Hvor meget er det værd for dig, have et sundt velafbalanceret immunsystem, hvor du hurtigere kommer ovenpå igen efter belastninger og efter sygdom?
  • Er fravær af sygdom = optimal sundhed?
  • Jeg spøger, fordi jeg igennem 25 år har udredt og behandlet patienter.
  • Jeg oplever, at dem der ofte har mest brug for hjælp, de har sværest ved at række hånd frem og modtage hjælp.

Det oplæg med video og eller dialog hvor vi mødes handler om, er at vi alle sammen har brug for fedtsyre. Din krop former sig efter de små valg du træffer i hverdagen.
Jeg er overrasket over, hvor stor positiv indvirkning og effekt det har haft på mig, min familie og mine patienter, efter vi har foretaget en lille ændring i hverdagen.

Kontakt migLæs ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det fedtsyre er så vigtig, og hvad er det for nogle fedtsyre?

Omega-3-fedtsyrerne er essentielle fedtsyrer, hvor EPA og DHA er livsvigtige og har stor betydning for, hvor godt vores krop har det. Forskningsresultater tyder på, at deres betydning måske er endnu vigtigere end hidtil antaget.

Der findes over 36.000 undersøgelser, og det er en af de mest videnskabelige og veldokumenteret undersøgelser der er på markedet, og derfor er den interessant.
Det er nogle af disse undersøgelser jeg vil fortælle mere om.

Vi mennesker har brug for fedtsyre i kroppen, da det er essentielle byggesten og fundament for at kroppen fungerer. Fedtsyrer skal tilføres i kroppen, ligesom kroppen skal have tilført kost og vitaminer. Det der er vigtigt at vide er, at vores krop ikke selv producere eller kan lave fedtsyre, og vi er derfor afhængige af at få fedtsyre tilført. Disse fedtsyrer kaldes omega 3 og omega 6, DHA og EPA.

+25 års erfaring
Individuelt tilpassede forløb
Forebyggelse og trivsel
Videnskabelig forskning

Jeg har haft æren af at hjælpe mange som dig med at tage det næste skridt

Jeg har over 25 års erfaring med udredning, behandling og professionelle samtaleforløb.

Er du klar til at tage det næste skridt mod øget velvære og trivsel, eller er du blot interesseret i at forebygge det? Jeg tilbyder skræddersyet i individuel behandling eller udviklingsforløb for par og familier, som hjælper dig med at opnå dine mål for sundhed og livskvalitet. Lad os sammen finde løsninger, der passer til netop dine behov. Kontakt mig i dag for en uforpligtende samtale og start din rejse mod et bedre helbred og øget livsglæde.

Kontakt

Telefon: 30 23 72 75
Email: mette@mboye.dk

“Jeg oplever, at dem der ofte har mest brug for hjælp, de har sværest ved at række hånd frem og modtage hjælp.”

Mette Boye