Skip to main content

Er du klar til at tage skridtet
til et sundere helbred?

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere om mine ydelser og aftaler? Tøv ikke med at kontakte mig.
Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig videre!

Kontakt

Mette Boye – Indehaver 
Telefon: 30 23 72 75
Email: mette@mboye.dk

Telefontid

Telefontid mellem 8.00 – 9.00
Det er muligt at ringe uden for dette tidsrum. Hvis jeg ikke er tilgængelig, er du velkommen til at lægge en besked.

Se ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er klassisk homøopatisk behandling?

Klassisk homøopati er behandling med naturmedicin uden bivirkninger. Kroppen sættes i gang med at finde sin egen helbredende balance igen, hvilket gør dig mere modstandsdygtig og styrker dit immunsystem. Det er en årsagsbehandlende og dybtgående behandling. Patienten bliver dermed mere varigt rask med klassisk homøopati.

Klassisk homøopati behandler årsagen, den følsomhed og svaghed, der har gjort, at patienten er blevet syg, har gener og symptomer. Det er patientens modtagelighed, der skal helbredes.

Patienten bliver mere varigt rask med klassisk homøopati. Mange patienter går ofte til behandling uden at opleve varig bedring, da de ofte kun modtager symptombehandling.

Hvad kan klassiske homøopater behandle, og hvilke typer lidelser?

Se også gerne under “private” og under “klassisk homøopati“. Her står der også eksempler beskrevet, både mentale, emotionelle og fysiske.

Klassiske homøopater kan behandle alle akutte sygdomme og også kroniske degenerative tilstande, men den bedste helbredelse opnås i deres startstadier. Når kroniske tilstande har nået deres sidste fase, kan klassisk homøopati være med til at lindre, men ikke helbrede.

Klassisk homøopatisk behandling kan både være akut behandling og behandling af kroniske tilstande og sygdomme.

Fysisk: F.eks. muskler, sener, ligamenter, knogler, brusk og mindskelse af arvæv mm. Mindsker fysisk overbelastning. Healing før og efter operation, forstuvninger, infektioner.

Emotionelt: F.eks. chok, uro, angst, følelsesmæssige ubalancer. Giver indre ro, mindsker stresstilstand og øger energi.

Mentalt: F.eks. overskud og mestring af livet, tro på egen formåen, overblik, struktur, planer for eget liv.

Det er vigtigt at vide noget om patientens livskraft og patientens helbredelsesniveau. Dette har betydning for, hvor hurtigt patienten kommer sig. Jo bedre sundhedsform og fysiologisk udgangspunkt patienten er i, når denne bliver syg, jo bedre og hurtigere oplever patienten restitution og behandlingseffekt.

Når patienten har mangel på ligevægt, enten fysisk, emotionelt eller mentalt, viser kroppen det ved at placere symptomer. Det er kroppens sprog, som guider, hvor symptomerne placeres, og om de er overfladiske eller dybe. Dette fortæller noget om, hvor dyb patientens ubalance er, patientens livskraft og hvilket helbredelsesniveau patienten har.

Er klassisk homøopatisk behandling effektiv?

Ja, den afbalancerer kroppen, så krop, sind og hjerne kommer i ligevægt.

Hvordan stiller en klassisk homøopat ikke en diagnose?

En klassisk homøopat stiller IKKE en diagnose. Jeg årsagsbehandler de dybtliggende symptomer og gener og behandler disse. Kroppen sættes i gang med at finde sin egen helbredende balance igen, hvilket gør dig mere modstandsdygtig og styrker dit immunsystem samt forbedrer din langtidsfriskhed. Patienten bliver dermed mere varigt rask med klassisk homøopati.

Hvordan foregår behandlingen, og hvad kan jeg forvente under behandlingen?

Patienten ringer til mig, hvis der opstår noget hos dem selv eller i deres familie, som berører dem både fysisk, emotionelt og på det mentale plan.

Når du besøger mig første gang, så afsætter jeg to timer, da jeg udreder årsagssammenhænge til placeringen af dine gener og symptomer. Jeg lytter og spørger ind til symptomer, historik og dit liv for at afgøre og vurdere årsagssammenhænge.

Ved opfølgningsbesøg afsætter jeg 1 time.

Hvis du ønsker det, får du udleveret en lille naturpille af mig, som sætter den helbredende indre behandling i gang, så kroppen finder sin balance igen. Ofte får patienter kun ÉN pille og ikke mere. Dog er det vigtigt at huske, at for hvert år af lidelse vil det tage en måneds behandling.

Ved akut behandling er der ofte brug for at gentage ordinationen, og du får flere naturpiller udleveret, inden skaden er healet.

Uanset om det er akut eller kronisk, så afgør skaden og dens omfang graden af ordinationsplanen, både fysisk, emotionelt og mentalt.

Hvor lang tid varer en klassisk homøopatisk behandling?

Det er svært at afgøre, hvor lang tid en behandling varer. Som regel kan jeg sige, at for hvert år af lidelse vil det tage en måneds behandling. Patienten stopper så snart han eller hun ønsker det og føler sig helbredt. Oftest kommer patienter 1-4 gange.

Er det muligt at fortsætte med sin nuværende medicin, mens man modtager klassisk homøopatisk behandling?

Ja, du kan fortsætte med din sædvanlige medicin. Husk dog altid at oplyse, hvilken medicin du tager.

Jeg kan ikke blive gravid. Kan klassisk homøopati hjælpe mig og øge muligheden for at blive gravid?

Ja, din krop bliver afbalanceret og styrket, når du får klassisk homøopati. Dette øger dine muligheder for at kunne blive gravid. Læs gerne mere under ‘private‘ og ‘immunforsvar’. Her beskrives faciliteten og graviditeten, og hvor vigtigt det er med et velafbalanceret immunforsvar.

Kan jeg tage klassisk homøopatisk naturmedicin imens jeg er gravid?

Ja, kroppen og sindet bliver styrket.
Kroppen sættes i gang med at finde sin egen helbredende balance igen, og bliver du mere modstandsdygtig, og får hermed et styrket og stærkere immunsystem.
Læs gerne mere under privat og under immunforsvar.
Her beskrives omkring facilitet og gravid, og hvor vigtigt det er med et velafbalanceret immunforsvar.

Jeg har fundet ud af, at jeg som mand har nedsat sædkvalitet, kan klassisk homøopati hjælpe mig?

Ja.
Din krop bliver afbalanceret og styrket, når du får klassisk homøopati.
Læs gerne mere under privat og under immunforsvar.
Her beskrives omkring facilitet og gravid, og hvor vigtigt det er med et velafbalanceret immunforsvar.

Øjensygdomme. Flere har øjensygdomme i min familie. Jeg vil gerne forebygge og undgå at jeg får en øjensygdom. Kan klassisk homøopati hjælpe mig?

Ja. En klassisk homøopat kan altid styrke din krop og forebygge.
Behandlingen afhænger af hvilken øjensygdom der er tale om.

Men det er vigtigt at forholde sig til følgende.
Patients livskraft og patients helbredelsesniveau har betydning for, hvor hurtigt patienten kommer sig. Jo bedre sundhedsform og fysiologisk udgangspunkt patient er i, når denne bliver syg, jo bedre og hurtigere oplever patienten restitution og behandlings effekt.

Hvis patienten kommer med degenerative tilstande, men i deres startstadier kan klassisk homøopati afhjælpe, dog uden at love en helbredelse. Den bedste helbredelse er som forebyggende og i startstadier, dog altid en individuel vurdering af patients helbredelsesniveau og livskraft.
Når kroniske tilstande har nået deres sidste fase, kan klassisk homøopati være med til at lindre, men ikke helbrede

Læs gerne mere under privat og under immunforsvar.
Her beskrives omkring øjensygdomme, og hvor vigtigt det er med et velafbalanceret immunforsvar og at have styr på sin fedtsyrebalance som har betydning for dine øjne.

Er klassisk homøopati farlig?

Fordi lægemidlerne er stærkt fortyndede, er de ikke farlige. Hvis der gives et forkert lægemiddel, kan det have nogle – selvom mindre – bivirkninger. Eksempelvis kan det forkerte middel ændre symptomerne på sygdommen, for eksempel ved at flytte hovedpinen fra højre side til venstre side.

Hvordan skal de homøopatisk lægemidler opbevares?

På et tørst sted, væk fra solen, væk fra parfumer og køleskab. Gerne i en mørk skuffe.

Hvad er klassisk homøopatiske lægemidler lavet af?

De er meget fortyndede stoffer af normalt naturlige elementer fra vegetabilsk, mineralsk og dyrerige.

Alle klassiske homøopatiske midler fremstilles i moderne farmaceutiske industrier på en særlig måde, som vi kalder potensering.

Naturmedicin er fra
Planteriget
Mineraler
Dyreriget
Nosoder = Sygdomssekret, sygdomsprodukt /sygdomslære

Naturlægemidlerne kommer fra prøvninger siden 1790 (prøvninger på raske mennesker), forgiftningslæren/toksikologien, kliniske erfaringer.

Hvad er klassisk homøopati, og hvad er dens kendetegn?

Klassisk homøopati er den type homøopati, der bliver undervist af grundlæggeren Dr. Hahnemann, der hævder, at der til enhver tid kun skal gives et middel til patienten, den der har den største lighed med sin sygdom, og som er dybe liggende behandling, og årsags behandlende.
Denne proces med at finde det rigtige middel kræver meget søgning fra den klassiske homøopat. Men når lægemidlet der matcher patientens sygdom og symptomer, er de terapeutiske resultater imponerende og tilfredsstillende.
Hvis patienten får mange lægemidler, for at afprøve hvilket middel der passer til patienten, er denne en type homøopati, hvor patienten helbredes i kortvarigt, en lille forbedring af tilstanden, for hver gang der findes et lægemiddel.

En nulevende klassisk homøopat
George Vithoulkas er en græsk professor i homøopatisk medicin, der er anerkendt over hele verden som den personlighed, der genoprettede homøopati i det 20. århundrede.

Han er den eneste lærer, der tillader studerende at deltage i alle hans levende sager; Han forklarer metoden til, hvordan man tager en sag, hvordan man analyserer den og hvordan man når frem til den rigtige beslutning for et homøopatisk middel. Men den vigtigste fordel for eleverne er, at de kan observere opfølgninger og resultater efter recepten.

På denne måde demonstrerer professor George Vithoulkas hele processen med sagsbehandling, som derved afslører grundig og empirisk information om anvendelsen af klassisk homøopati. Denne proces svarer til instruktioner, der tilbydes på konventionelle medicinske hospitaler.

Professor Vithoulkas ‘viden kommer fra 60 års utrættelige bestræbelser på gennem praksis og konstant forskning at forbedre uddannelsesstandarderne, så den empiriske effektivitet af den oprindelige klassiske Hahnemannske homøopati vil blive anerkendt og accepteret af medicinske universiteter og læger.

Klassisk homøopati er en verdens anerkendt behandlingsform
På verdensplan, er denne behandlingsform en del af det etablerede sundhedssystem.
Der undervises på universitetsplan, og der kræves licens til at praktisere.
I mange lande, heriblandt Tyskland og England betales homøopatisk behandling, som en del af sygesikringen og der er homøopatiske hospitaler.
I USA og bl.a. Indien undervises medicinstuderende i homøopatens grundprincipper.
På verdensplan kan patienten selv vælge, om de vil ind til lægen der anvender konventionel medicin eller ind til den klassisk homøopat der anvender komplementær medicin, heriblandt mig.

Lægerne fandt denne helbredelsesform tilbage sidst i 1700 årstallet.
Grundlægger er læge Samuel Hahnemann 1755-1843
1790 – Hahnemann opdager homøopatien, hvor han fandt en hurtig, sikker, blid og varig helbredelse, der opnås ved valg af et lægemiddel, som hos raske kan fremkalde symptomerne på en lidelse, som den man ønsker at helbrede.

Hvad er det klassisk homøopati gør?

Lighedsloven – Similia Similibus Curentur.
Med lige kan lige behandles.
Lighedsprincippet
Et stof der fremkalder symptomer hos en rask person, helbreder disse symptomer hos en syg person. Dvs. en patient bliver kun helbredt hvis denne får det lægemiddel, som i en sund organisme kan fremkalde de symptomer der mest ligner sin egne = lighedsprincippet

Lighedsprincippet er det vigtigste princip i den homøopatiske behandling baseres på.
Der skal være den rette dosis af homøopatisk lægemedicin, som marcher sygdommens karakter, så kroppen helbredes fysisk, psykisk og mentalt. Essensen er at den klassiske homøopat finder et´ homøopatisk præparat som behandler på fysisk, psykisk og fysisk plan der passer på det hele menneske

Et stof der fremkalder symptomer hos en rask person, helbreder disse symptomer hos en syg person – det er den vigtigste lov.
Det er det der afgør om det er afgør om det er homøopati eller ej.
Det er ikke om lægemidlet er fortyndet, men om lighedsprincippet er overholdt, dvs. lægemidlet skal passe til personens symptombillede.

Similimum: det middel der passer på HELE mennesker både akut og kronisk, dvs. man behandler alle symptomerne hos den enkelte

Simili: Hele øverste lag af mennesket som behandles. Det middel, der kun fjerner en del af patientens symptomer, men ikke alle (bemærk – kun det øverste lag)

Hvad er det klassisk homøopati gør, og hvad er processen?

Klassisk Homøopati behandler årsagen, den følsomhed og svaghed der har gjort at patienten er blevet syg. Det er modtageligheden der skal helbredes.

Patienten bliver rask mere varigt med klassisk homøopati.
Mange patienter går ofte til behandling, dog uden er opleve at blive varigt rask, da det ofte er symptombehandling de modtager.

Processen med klassisk homøopati er behandling indefra, hvor kroppen sættes i gang med finde frem til den ubalance i kroppen og sindet der har gjort, at patienten ikke selv kan holde sig i balance.
Jeg arbejder med at finde årsagen til de symptomer du har.
Bag hvert symptom er der en årsag.
Hvor der placeres symptomer i kroppen siger noget om ens livskraft som er fysisk, emotionelt og mentalt

Klassisk homøopati er genrejse patientens livskraft, hjælpe med at patienten flytter sig i livet i krop og sind, fysisk, emotionelt og mentalt.
Behandlingsprocessen sker indefra hos patienten, når livskraften skal helbredes.

Et menneskets livskraft er fysisk, emotionelt og mentalt.
Når livskraften bliver svækket, så bliver patienten syg og modtagelig, hvor patienten har svært ved at komme sig, og bliver syg igen og igen.

Sygdom eller svækkelse kommer ikke af sig selv, men altid af en årsag.
Når patienten bliver ramt af sygdom, så ses der ofte en sammenhæng at patienten har haft en hård periode, som både kan være på fysisk, emotionel og mental plan.
F.eks. hvis patienten har haft en længere periode med psykisk pres, så kan livskraften blive svækket. Men det hele kommer an på patientens modtagelighed, om patienten er blevet ramt.
Bag hvert symptom er der en årsag. Hvor der placeres symptomer i kroppen siger noget om patienten livskraft.

Livskraften udgør evnen til at kompensere for disharmoni og ubalance i mennesket.
Som helhed og styrken af livskraften udgøres af de ressourcer som giver placeringen af symptomer og afbalanceringer der, hvor det MINDST skadeligt for helbredet og organismen, både fysisk, psykisk og mentalt.

Dvs. området hvor patienten rammes af symptomer, siger noget om hvor meget livskraften er blevet svækket og sygdommens kraft og styrke samt, hvor lang tid patienten har været i ubalance.
Denne måde jeg anskuer sygdomme og symptomernes historisk, hvor der er en sammenhæng mellem forløbet. Både akut og kronisk.