Genskab din hjernes sunde balance efter hjernerystelse

Genskab din hjernes sunde balance efter hjernerystelse

Hjernerystelse er en skade, der giver en lige højre til hjernen, sindet og kroppen.

Som klassisk homøopat og terapeut har jeg i 14 år behandlet mennesker med følgevirkninger efter hjernerystelse, og har med glæde set, hvordan mine kunder bliver helbredt og får livsglæden tilbage efter samtaleforløb og behandling hos mig med klassisk homøopatisk naturmedicin.

En historie om en ung kvinde med hjernerystelse  

Jeg vil gerne fortælle om en ung kvinde i 20´erne, der kom ind i min hjemmekonsultation med følgerne af en gammel hjernerystelse. Jeg kunne se, at hun bevægede sig langsomt, mens hun satte sig i sofaen foran mig. Ansigtet manglede liv og øjnene var matte.

Hun fortalte, at hun efter hjernerystelsen oplevede, at hun ikke kunne koncentrere sig, manglede overblik og var nødt til at skære ned på sin arbejdstid. Hun havde også ubehag med kvalme, hovedpine og svimmelhed. Pga. disse gener havde hun og hendes mand udsat at begynde deres egen familie. Hjernerystelsen havde stor påvirkning på hendes liv og fremtidsdrømme.

Hun fik troen og håbet tilbage 

Gennem en længere samtale skrællede vi sammen lag for lag af og fandt rodårsagen til hendes symptomer; hun var blevet ramt på sin modtagelighed pga. hjernerystelsen, og oplevede fysiske  symptomer, men også mentale i form af en skærende angst.

Jeg begyndte sammen med hende at behandle den angst, der havde sat sig fast i sind og krop. Kvinden fik en særlig pille af naturmidler, som behandlede nerveskader og vævsskader efter hjernerystelsen.

Det var en forandret kvinde, der nogle uger senere kom ind i min konsultation; Hun bevægede sig rask, og havde fået liv i øjnene. Hun fortalte at hun havde fået en ny spændende rolle på arbejdet og kunne koncentrere sig igen. Hun var begyndt at løbe, kunne gå til fest og nyde en smøg. Og planen om at få et barn og stifte familie var pludselig håndgribelig for hende og manden. 

Hjernerystelse er et af de knockouts, livet kan ramme os med. Vores naturlige sundhed bliver ramt og vi bliver modtagelige, får ondt, føler angst og måske utilstrækkelighed. 

Men du kan rejse dig igen, blive rask og opleve ægte velvære i krop og sind efter en hjernerystelse. 

Som klassisk homøopat hjælper jeg dig med at finde frem til årsagen til ubalancen og vi genskaber din hjernes sunde balance.

Kærlig hilsen Mette

5 gode råd til dig med akut hjernerystelse

Har du brug for en afklarende samtale?

Jeg hjælper dig med at finde ud af hvilken behandling der passer til dig