At tænke sig rask

At tænke sig rask

Kan du mærke, når du føler dig sund? Hvordan føles det?

Måske er det en følelse af ro og harmoni. Eller også føler du dig som et supermenneske, der har masser af energi og omsorg at give til dine medmennesker. Eller måske er det første gang i lang tid, at du tænker over din sundhed? 

Min følelse af sundhed er stærk, når jeg bliver anerkendt i de fællesskaber, jeg er en del af. At jeg får lov at være den jeg er af mine medmennesker. Sundhed er for mig at kunne leve mit liv i harmoni med de værdier jeg har. Værdier der handler om at turde flytte sig, gå ud af nye veje og derigennem gro som menneske. 

2020 er starten på et spændende kapitel i mit liv

Mit nye kapitel indebærer at jeg har rykket teltpælene op fra det trygge nordjyske og puttet dem ned i det fine Fyn.

Jeg har fået nyt drømmejob i Middelfart som faglig koordinator ved Center Døgn. Og samtidig hjælper jeg som selvstændig kunder med klassisk homøopatisk naturmedicin i mit nye hjem i Middelfart – og også i Tønder, hvor jeg tit er på besøg ved min kæreste. Faktisk kan du møde mig og få behandling i hele Danmark, også i det nordjyske. 

“Hvordan har du kræfter til alt det?” Spørger du måske. Fordi jeg lever i harmoni med mine værdier om at gro og flytte sig som menneske, er jeg i balance som menneske, og har livsoverskud til at hjælpe andre mennesker med klassisk homøopatisk behandling og samtaleterapi.

Jeg føler mig rask, med masser af energi, fordi mine værdier og tanker harmonerer med mine handlinger.

Det at føle sig rask starter med dine tanker om dig selv og de værdier der er vigtige for dig. Og at du giver dig selv lov til at realisere tankerne og værdierne i handlinger. 

Sådan hjalp klassisk homøopatisk naturmedicin mig 

For fem år siden tog jeg en homøopatisk pille, der passede specielt til mig. Jeg har ikke været syg siden. Det kan lyde som en røverhistorie, men prøv at læse videre: Før det skete, oplevede jeg også sygdom, forkølelser og alt det løse. Jeg var endda igennem sundhedssystemet med en piskesmældsskade – desværre uden at blive helbredt for smerterne.  

Jeg fandt løsningen i den klassiske homøopatiske naturmedicin på piskesmældskaden. På det tidspunkt var jeg igang med den fire-årige uddannelse til klassisk homøopat. Jeg tog med mellemrum to homøopatiske piller, med ingredienser fra bl.a. planteriget. Pillerne reparerede piskesmældsskaden, fordi  indholdet var målrettet 100% den måde skaden kom til udtryk i mig, både fysisk, emotionelt og mentalt. 

Og for fem år siden tog jeg den pille, jeg beskrev før. Den passede til mig fysisk, emotionelt og mentalt. Pillen genoprettede mig på disse planer og siden har jeg ikke været syg. Fordi jeg er i balance.

Det betyder ikke at jeg er et supermenneske, aldrig kan være trist eller tvivle på ting. Tværtimod.  

Men den klassiske homøopatiske naturmedicin har hjulpet mig til at have et stærkt helbred, og givet mig livsoverskud til at lytte til mine tanker og værdier og handle på dem. Jeg glæder mig til det nye livskapitel i 2020.

Hvad ønsker du for dig selv i 2020?

Hvis du har brug for hjælp til at få klarhed over dine tankesæt og værdier og hjælp til at tænke dig rask, så kan du skrive til mig nedenfor. Så kontakter jeg dig for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad du har brug for hjælp til.  

Kærlig hilsen

Mette

Hvad går du og tænker om dig selv?

Genopret din sundhedsbalance og få hjælp til at tænke dig rask